Blogi, Perhe, Ura

Tervetuloa takaisin!

Täällä ollaan muutaman kuukauden tauon jälkeen. Tässähän on kulunut paljon aikaa ja paljon on perheessä tapahtunut. Meillä on laihdutettu, laihduttu, kriiseilty, rakastettu, itketty, naurettu. Eli elämäksikin voimme sitä sanoa.

Blogin osalta olen odottanut uusien sivujeni aukeamista kuin kuuta nousevaa, ja paljon on uran kannalta tapahtunut sekä tapahtumassa. Mä bloggaan nyt omalla sivustolla, taustajoukko on muuttunut täysin ja youtube otetaan haltuun. Olen todella kiitollinen Idealistan ajoista ja sain hyvän pohjan omille siiville. Jännittää tietysti vastaanotto, onkohan jengi enää mun matkassa mukana. Sehän jää nähtäväksi, mutta voin vakuuttaa ettei meno ole muuksi muuttunut vaan mahdollisesti pahentunut tässä kuukausien kannalta. Olkoon se sitten hyvä vai huono asia. Varoituksena se kuitenkin kannattaa ottaa. Mikäli väsyt helposti tai meidän perheen elosta kuuleminen väsyttää, niin ei se ainakaan tylsemmäksi ole käynyt.

Mietin pitkään, että lähdenkö jatkamaan enää tämän blogin parissa. Lähinnä mistä minä revin ajan kaikelle tälle uudelle. Päätyöni on kuitenkin toimitusjohtajana kehittää kannattavaa liiketoimintaa. Mutta tämä minun blogini on ollut alusta saakka minun ihan ikioma juttu ja saan tästä itselleni hirveän määrän energiaa. Ja jännästi mä sitä aikaa kuitenkin jostain teen. Päivä meni ”normi töissä”, nyt pienin 5 vuotias katsoo Pikku Kakkosta, keskimmäinen tytär tekee läksyjä ja esikoinen meni koulusta suoraan töihin. Voisinhan mä istahtaa sohvalle ja selata facee, mutta mielummin kehitän omaa tekemistäni. Tästä syystä mun sivuilla on myös verkkokauppa, johon tulee Scalan kanssa kehittämiä tuotteita, jotka edustaa minua ja arvojani.

Eli kyllä, paljon on uutta ja ihmeellistä. Myös ulkoisesti. Tässä istutaan aiempaa tiiviimpänä ja kevyempänä, vaa’an mukaan 12 kiloa ja kerron siitä matkasta sitten omassa erillisessä postauksessa. Tämä keventäminen on ollut koko perheen juttu, ei pelkästään minun. Kauheasti minulta on kysytty ”Olet mitä syöt”-ohjelman jälkimainingeista ja kerron aikanaan kaikki. En ole mikään valmentaja eikä minusta sellaista koskaan tule.

Mikäli kuitenkin elämänmakuinen olo ja elo kiinnostaa uusperheen, uraäidin sekä etä suhteen näkökannalta, niin tervetuloa mukaan! <3

Facebook – Kauppiaanrouva

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

 

6 thoughts on “Tervetuloa takaisin!

  1. Mukava oli tulla pitkästä aikaa lukemaan kuulumisia sinun ja teidän elämästä♥️. Mahtavasti olet saanut painoa pudotettua. Innolla odotan että kerrot laihdutuksesta/elämänmuutoksesta.

  2. Vihdoin takaisin 💞 ihana lukea just sitä tavis arkea. Uutta ja ihanaa. Onnea. Ja samaistun moneen, nauran ja itken kun kirjoitata.

  3. Minttu, oot sen verran inspirastion lähde et varmasti tuun perässä uuteen blogiin. Nostan hattua sun laihdutus projektille. Ei laihdutus projektille vaan elämän muutokselle elämän kiireisiimpään aikaan. Ruuhka vuosina. 12kg on kova saavutus. Teretulemast takas!!

  4. Tosi kiva kun blogi jatkuu. Teidän elämästä on aina kiva lukea 😊

  5. En oo sun blogia aiemmin lukenutkaan. Toki instassa ja facessa seuraan. Eli uus lukija täällä innolla odottelee uusia juttuja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *