Perhe

Syksy pistää vastustuskyvyn koetukselle

 

Kaupallinen yhteistyö

Ah, ihanan viileät syys-säät on päällä. Huomaa kyllä, että vastustuskyky joutuu koville – sekä itselläni että tuttavien perheissä.

Mun omiin rituaaleihin on jo vuosien ajan kuulunut vahvasti A. Vogelin Echinaforce. Muistan jo mummuni aikoinaan minulle sitä syöttäneen flunssassa ollessani ja argumentoineensa sen lyhentävän flunssan kestoa, jolloin paranisin nopeammin. Sitä en osaa sanoa onko niin käynyt, mutta tunnollisesti minä sitä omalla pöydälläni vitamiinien kanssa pidän ja heti ensimmäisten flunssan oireiden alkaessa sitä käytän ja nielun oireet mulla helpottaa.

Markkinoille on tullut uusi lasten Echinacea purutabletti A. Vogelilta. Se sisältää luomu punahattua, joka on kerätty tuoreena ja käsitelty 24 tunnin sisään, jotta tehoaineet säilyvät. Ostopäätös oli aika helppo. Maku on appelsiini ja se on purutabletti. Rianna tykkäsi, joten tuuletus sille! Tietää, että voidaan jatkossakin syödä päivittäin, koska tutkimusten mukaan se tukee vastustuskykyä. Itse ainakin otan kaikki keinot käyttöön mikä vähänkään antaa toivoa vastustuskyvyn tukemiseen ja sitä myötä taistelisi pöpöjä vastaan. Tää tabletti sopii kooltaan myös sekä meidän 4-vuotiaan että hänen vähän pienemmän bestiksensä suuhun. Heidän kotonaan ei tätä ravintolisää ole tarjolla, mutta hänen äidiltään olen saanut luvan sitä meillä antaa. Ja hän ei muuten unohda sitä multa ikinä meille tullessaan pyytää. Tuote on maidoton (ei sisällä maidon osia), säilöntäaineeton, ja maustettu sorbitolilla (hammasystävällinen siis).

Mä kuulen monesti äitipiireissä sitä, kuinka on parempi antaa lapsen nuolla kahvoja tai lattioita vastustuskyvyn vahvistamiseksi, mutta musta se on henkilökohtaisesti superällöttävää. Mielummin hankin lapselleni ravintolisän tai vitamiinit ylläpitämään näitä. Ja tiedän senkin, että niin monta kasvatusneuvoja ja -tapaa on kuin on vanhempiakin. Mä itse olen vaan todennut näiden olevan meille paras tapa ja toistaiseksi hyväksi havaittu. Tosin olen myös äärimmäisen tarkka käsihygieniasta joka käänteessä. Nää naperot kun kähmii joka paikkaa, niin kynnet pidetään lyhyinä ja käsipesu saippualla ja lämpimällä vedellä on yhtä rutiinia kuin sana ”kiitos”.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

One thought on “Syksy pistää vastustuskyvyn koetukselle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *