Uncategorized

Itseinho valokuvasta

Mä tiedän, että monien kuvien takana on hirmuinen määrä tunteja. Pitää poseerata, katsoa valoitukset kuntoon, muokata ja nämä kaikki vasta siinä vaiheessa jos kuva on sinne päinkään ookoo. Mun kuvat on tosi harvoin ammattilaisten ottamia. Oikeastaan ikinä. Ja jos niin ovat, olen sen kyllä oikein isosti avoimesti kertonut. Mun kuvien takana olen joko minä automaattilaukaisimella, mun mies pääsääntöisesti tai mun lapset. Ihan jokainen. Ai miks näin? No siksi koska mä olen kokonaisuutena niin epätäydellinen, etten näen mitään syytä koittaa muokata itsestäni täydellistä valokuvien muodossa. Olen kyllä saanut oman osuuteni itseinhoa valokuvasta.

Joskus valokuvat vain saavat sut joko pitämään itsestäsi tai sitten vihaamaan. Joka on sinänsä ihan hirmu karua. Koska sitä on, mimmoinen on. Musta on joskus aikoinaan pari vuotta sitten otettu ihan järkyttävä kuva ammattilaisen toimesta. Se oli jokaisessa paikallislehden kannessa sen toimijan lehtien levikissä ja mä itkin. Mä itkin niin paljon, koska mä olin omasta mielestäni ihan järkyttävä ja mua hävetti. Meni kauan ennen kuin taas uskaltauduin kameran eteen ja senkin tein vain mun miehen suostutuksella, kunhan ensin vakuutti mulle etten näytä tuolta. No mutta näytänhän! Sehän se ongelma onkin. Mä oon toi, joten sen on näytettävä multa. Eikö olekin aika loogista? Toki nyt jälkeenpäin olen huomannut, että mulle jäi hirveä kammo ja näytän AINA tuon mun horror-kuvan, jottei kukaan ikinä ottais vastaavaa. (tuon yllä olevan kuvan nappasin siitä lehden kannesta omalla kännykällä).

Nää kaikki muut kuvat on napsinut Sampo ja siinä vaiheessa, kun oltiin viimeisen päälle tikissä. Mä aina kailotan, kuinka vähän mä meikkaan tai tuunaan, mutta miettikää oikeesti, minkälaisen kansikuvan meikä olis saanut, jos yhtään olis panostanut. Nykyäänhän tämä kuva jo naurattaa vaikka aikanaan itkin enkä poistunut kotoa päiviin, kunnes uusi painos ilmestyi.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

3 thoughts on “Itseinho valokuvasta

  1. Mie niin tiedän tunteen! Oonkin keksinyt sen että kamera ei vaan tykkää minusta, yksikään. Tai mikään kamera. Ja siksi usein totutellaan toisiimme aika pitkään ennenkun ollaan sujut 😉

    Hahhaa. Mutta pysäyttävä kirjoitus sinällään. Onko se kamera/kuva se mikä kertoo totuuden? Onhan se niinkin. Peilikin välillä kertoo kuinka upealta näytät ja välillä kuvajainen sieltä on kaikkea muuta.

    Mut mitä sinusta oon kuvia nähnyt, täällä blogissa tai uutisissa niin miltei joka kuvasta on voinut todeta miten upea Nainen olet <3

  2. Voi rakas ystävä! Ihana, meillä kaikilla on noita kuvia, sekä ylempiä että alempia. Oot kaunis, todellakin! Kamera ikuistaa kuitenkin vain hetken.. Usein itse mietin myös, kun tulee hyvä kuva, että miksi en näytä aina siltä?! Onko sekään kuva sit todellinen..

  3. Älä huoli kaikista parhaiten myylin semmoinen kissan karvojen raiskaama,aito, nukkavieru. Kansa samaistuu <3 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *