Blogi

Hiljainen blogi

Pitkästä aikaa blogin äärellä. Mä otin tuon perhematkan Italiaan aika some-vapaana, vaikka kuvia tms päivittelin, mutta ilman mitään stressiä töistä tai kuvioista ylipäätään. Ja oli kyllä ihanaa. Välillä tuntuu, että liika on liikaa ja kaikkien saatavilla oleminen saa itselle lähinnä oksennusrefleksin aikaan. Siispä pieni detox pohjille ja taas on itsellä helpompi hengittää. Mähän olen myös tässä elämäntaparempan kourissa, niin ihan rauhassa omaan itseensä keskittyminen on ollut niin parasta. Vaikka monitaitoinen nainen olenkin, niin yhtä aikaa monen projektin vetäminen alkoi olla jo päälle kuormittavaa. On koulua, kehon remonttia ja sit normi työt, projektit ja elämä siihen päälle. Siksi oli niin siistiä vaihtaa vapaalle Baban kanssa, vaikka ikään kuin töissä olinkin.

Nyt ollaan vajaa viikon verran oltu kotosalla, paria Helsingissä tehtyä työjuttua lukuun ottamatta, ja mä kyllä nautin. Syysloma on lapsilla ja se tarkoittaa meille aikataulutonta olemista ja tekemistä. Baba otti tän syysloman aika rennosti ja tuli kipeeksi, mutta meillä on onneksi keinot millä syysflunssaa saa taltutettua. Huomenna pitäisi koko perheen lähteä risteilemään, mutta saa nähdä kuinka käy pienimmän kulkijan taudin kanssa. Ei lähdetä muita tartuttaan eikä jälkitauteja haalimaan, mutta onneksi on vielä pari päivää aikaa.

Tässä tallaiset pikakuulumiset ja meillä elämä jatkaa kulkuaan. Aiheita kirjoitella on vaikka millä mitalla, ja varmaan nyt tulee paukutettuakin tiheämmin taas tekstiä. AdHd puolisoni kanssa rullaa tosi kivasti, hän on oppinut kuuntelemaan omia tuntemuksiaan ja kuten olette nähneet niin itsestään pitää erinomaista huolta nykyään. Ja mikä parasta, hän tekee sen siitä 100% nauttien eikä mitään hampaat irvessä vääntämistä. Se tarkoittaa meidän perheelle sitä, että kaveri on loistavan hyvällä tuulella pääsääntöisesti ja virtaa täynnä. Aikas siistiä! Myös blogi kiittää, kun tulee positiivisempaa juttua välillä.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *