Työ

Business maailma koulunpenkiltä

Äidin ja esikoiseni kanssa ollaan Helsingissä. Isoäiti ja tyttärentytär ovat pärtsäilleet koko päivän pitkin Helsinkia ja katselleet nähtävyyksiä. Mä valitettavasti en päässyt heidän kanssaan viettämään päivää vaan istuin tiiviisti koulun penkkiä kuluttamassa. Huh huh. Pää täynnä kaikenlaista uutta ja ihan mieletön setti tälle päivää takana. Sain todella paljon konkreettisia työkaluja omaan työhöni, koska musta on viime aikoina tuntunut vahvasti siltä etten mä osaa omaa hommaani. Tuleeko se sitten, että oman osaamisen päivittämisestä on niin kauan aikaa ja sitä on ikään kuin rutinoitunut samojen kaavojen mukaan. Vai tuleeko siitä, että se nuori vajaa 10 vuotta sitten Diili-ohjelmassakin omilla taidoillaan pätenyt tyttönen on nyt palannut reaalimaailmaan ja on omin silmin nähnyt, miten tämä business maailma toimii? Tiedä häntä, mutta oli ihana tavata muita toimitusjohtajia, jotka painivat jos ei nyt samojen asioiden kanssa, niin ainakin suurin piirtein jokaisella löytyy ymmärrys. Mä odotan innolla huomista koulupäivää, enkä malta odottaa tämän pitkän matkan jakamista noiden ihmisten kanssa. Puhtaasti siitä syystä, että oma negatiivisuuden luuppini katkesi kun sain tukea osaavilta ihmisiltä ja sain päästää kaikki turhautuneisuuden höyryt ulos.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

 

2 thoughts on “Business maailma koulunpenkiltä

  1. Voi kuule et ole ainut joka painii sen riittämättömyyden tunteiden kanssa ❤️ Tosiaan kun vaan muistaa nauraa itsellensä ja olla armollinen niin pitkälle pääsee. Jotenkin huomattavissa että sinulla taitaa olla melko paljon liikkuvia osia elämässäsi ja tuskin negatiivinen kommentointi auta ketään eteen päin ❤️ Teet kyllä arvokasta työtä naisjohtajuuden eteen. Siksi tykkään sinusta kun et ole näitä ärsyttäviä bossladyjä jotka vittuilee asiakkaiden nähden ❤️ Et lähtenyt siihen ilmiöön ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *