Matkustaminen

Loma loppu

Noin. Äkkiä sekin loma on lusittu. Nyt istutaan kentällä ja odotellaan koneen lähtöä. Muun muassa tästä syystä sain edukkaammat lennot, koska lähtöaika on 00.40 paikallista aikaa. Jade nukkuu jo tuolla lasten nurkkauksessa enkä yhtään ihmettele. Me ollaan lomalla nukuttu sellaisia 10 tunnin yöunia ja päivät touhuttu. Tänään vietettiin 6 tuntia jälleen vesipuistossa, joten virta on vähissä.

Mitä pikkukivaa opin Dubaista? Ihana ja isolla rahalla tehty paikka. 70% on ulkomaisia ihmisiä ja vain 30% paikallisia. Jos paikalliset ihmiset menevät keskenään naimisiin, saavat he valtiolta tukea. Terveydenhuolto kuuluu jokaisen työnantajan tarjota. Täällä on kiellettyä facetimettää. Sosiaalista mediaa sitä vastoin voit päivittää. Rantaan pitää rakentaa lisää kivimuuria, koska muutoin tekopalmun maa saattaa vajota.

Mä olen onnellinen siitä, että mun 13-vuotias halusi tämän matkan mun kanssa tehdä. Nimittäin tiedän, ettei mun mieheni olisi viihtynyt täällä alkuunkaan. Mä rakastuin hotelliimme ja voisin pelkästään sen vuoksi tehdä uuden reissun. No jos ei nyt kuitenkaan. Onhan tässä maailmassa paljon paikkoja vielä näkemättä ja mä rakastan aina uusia kohteita. Nyt ajatukset kohti arkea ja kotiläksyjen tekoon. Dubai hiljenee minun osaltani; luultavasti iäksi.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *