Uncategorized

Järkyttävä rupeama takana

Ihan järkyttävä vajaa pari viikkoa takana. Huokaisen kun pääsen hyppäämään yöjunaan kohti Tamperetta ja ensi viikon lopulla kutsuu rapean viikon mittainen loma lapsen kanssa kahdestaan. Ja voin kertoa, että on sitä poka ootettu! Mun lapsilla kun on kaikilla niin suuret ikäerot keskenään, niin isommat tyttäret toivoivat kahdenkeskistä matkaa vain äidin kanssa. Molemmilla omat suosikkikohteet. Itsellä on ollut aina mahdollisuus pienenä tehdä äidin kanssa ihan kahdestaan juttuja, ja kyllä ne on muistoissa tosi lämpiminä.

Joskus viikot voivat olla äärettömän hektisiä töiden puolesta, kuten pari viimeisintä, mutta siihen kun yhdistää hirveän henkisen murehtimisen tai kamppailun asioiden kanssa, jotka vaikuttaa suhun väistämättä, mutta jotka sua ei oikeasti edes kiinnosta, niin energiatasojen laskeminen on huomattava. Me ollaan paljon puitu erilaisuutta ihmisissä, työyhteisössä kuin arkielämässä. Mä olen itse luonteeltani hyvin pitkälti tyyppiä, joka viis veisaa muiden mielipiteistä, mutta olen äärettömän oikeudenmukainen. Tämä on ihan virallisessa luonneanalyysissä todettu. Tämä aiheuttaa mulle konflikteja esim tilanteissa joissa minun läheisiä satutetaan tai loukataan. Ja mulle läheisiä ovat myös työntekijät. Eli saan olla aika usein kynnet esillä.

Hirvein tilanne ikinä on se, että haluaisit olla olematta jonkun ihmisen kanssa ikinä eläessäs enää missään tekemisissä, mut silti sun on ikään kuin pakko, koska teidät on sidottu yhteen jostain vieläkin painavammasta syystä. Milloin vanhemmuus, työkaveruus, yhteinen yritys tai jotain muuta vastaavaa. Miten silloin kuuluu toimia? Jos ymmärrystä ei kerta kaikkiaan enää löydy vaikka kuinka arvostaa erilaisuutta. Mä olen itse tullut siihen johtopäätökseen ainakin omalla kohdallani, että kaikki muu aika paitsi ihan pakollinen, on parempi viettää ihmisten ja asioiden parissa, jotka tukee omaa arvomaailmaa ja edistää itsessä välitöntä hyvää energiaa. Olen nimittäin huomannut, että negatiivisuus leviää huomattavan paljon helpommin kuin positiivisuus, joten munlainen ihminen joka haluaa pitäytyä ilossa ja positiivissa asioissa sekä ihmisissä, on vaarassa tukehtua jos ympärilläni on energiasyöppöjä ja negatiivisuuden rakastajia.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *