Työ

Yritystoimintaa eteenpäin

Yritystoimintaa pyörittäessä on muutenkin tarpeeksi haasteita, mutta siinä vaiheessa, kun huomaat pakollisten päättävien tahojen olevan pullonkauloina kehitykselle ja eteenpäin menemiselle, niin kyllä tuntuu turhalta. Mun mieheni tulee yrittäjäperheestä ja hänen isänsä on tullut yrittäjäperheestä. Kolmannessa polvessa tässä tuherretaan ja onhan tähän jo oman matkankin varrelle mahtunut vaikka mitä.

Tänään meillä oli koko päivä Rovaniemellä tapaamisia. Meillä on tarkoitus laittaa iso vaihde silmään ja ollaan otettu eteenpäin vieviä askeleita. Liiketoiminnassa, tai ainakin meidän liiketoiminnassa, on ensiarvoisen tärkeää kehittyä. Kehittää henkilöstöä, kehittää itseään, kehittää businesta. Me eletään yhteiskunnassa, joka itsessään muuttuu jatkuvasti ja on pakko pysyä pari askelta edellä, jos meinaa selvitä täällä. Asiakkaiden tietämys laadusta, tuotteista, tarjonnasta ja palvelusta puhumattakaan, on erittäin herkkää. Ei perus kaupankäynnillä tyydytetä sitä ison summan lomaansa sijoittanutta asiakasta. Ja tähän meidän on kyettävä vastaamaan.

Tänään käytiin eräässä palaverissa (mainitsisin niin mieluusti paikan, ihmisen ja syynkin, mutta vielä on oltava hys hys), jossa pöydän toisella puolella istui mies. Mies joka osasi ajatella asioita oman liiketoimintansa kannattavuuden kautta, kuin myös yrittäjän näkövinkkelistä. Miten yrittäjä voi säästää, miten hän voi auttaa, miten hän rakentaisi liiketoimintaa jatkossa. Tämän tunnin aikana me saimme käsittämättömän määrän uutta oppia, vaikka voisi kyseisestä kaverista ajatella täysin päinvastaista, pelkän työnkuvan perusteella.

Ajaessamme kotiin mä sanoin Sampolle ja Hetalle (esittelen Hetan myöhemmin), että mä haluan ympäröidä firman just tuollaisilla ihmisillä. Ihmisillä, jotka haluavat nähdä kehitystä. Ihmisiä jotka haluavat olla kehityksessä mukana. Ihmisiä, joilla on palo tehdä yhdessä hommia. Meidän lakimies (vaikkakin on nainen) on yksi loistava esimerkki juuri tällaisesta. Mä haluan paljon näitä ihmisiä ympärille, jotka yhdessä vie tätä laivaa eteenpäin. Henkilökunta, joka osaa katsoa kauemmas.

Lopulta on aika yksinkertaista tämä elämän sijoittaminen. Sijoita siihen ihmisiä jotka nostaa sut ylös, ja päästä niistä irti jotka vie sun hapen tai repii sua alas. Yhdessä tekemisessa on hitosti poweria. Toisen menestys ei ole toiselta pois.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

2 thoughts on “Yritystoimintaa eteenpäin

  1. Moi, pakko sanoa että kamppaillaan tuon ongelman kanssa jatkuvasti. Kuinka löytää sitoutuneita työntekijöitä, jotka viitsii oikeasti tehdä töitäkin. Ne tumput suorassa seisovat, joiden mielestä jo viiden tunnin työpäivä on liian raskas, vetävät alas muitakin työntekijöitä ja luovat työilmapiiriin heti säröjä. Tsemppiä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *