Uncategorized

Blockfest viikonloppu – ymmärsin hyvin miksi ikärajat

Blockfest viikonloppu. Tällee vajaa 40-veen ensimmäiset ”työttömät” festarit, eli sinne mentiin pelkästään viihtymään. Aika jännä paikka ja fiilis. Mä olin ostanut mun lapselle lipun katsomaan Post Malonea, jota hän fanittaa ihan täysillä. Otin toki huomioon, että festarit olivat ikärajattomat, tosin suosituksena 15-vuoden ikä. Ajattelin sen siltä kannalta, että menen hänen kanssaan niin it will be fine. Ja olihan se. Ymmärsin tosin nyt hyvin, miksi ikärajat näillä on.

Me mentiin jonottamaan turvatarkastukseen ja jalat jämähti maahan jo pelkästä tahmeudesta. Jengi oli siis kaatanut juomia maahan, yrjönnyt ja kaikkee muuta mukavaa. Mun ymmärrykseen ei mennyt, miksei ihmiset käytä ympärillä olevia roskiksia. Ei sikäli. Siellä toiset teki lisäansioita noukkimalla pulloja jätesäkkeihin, eli ei se ollut huono sekään.

Sisään kun päästiin, me ikärajattomalla puolella, koska K-18 puolelle ei ollut mitään asiaa, niin meno oli melko ”hulvatonta”. Siellä jengi oli kontillaan, kaveri piti hiuksia ylhäällä kun pitkä sylki lentää tai lennettiin selälleen viinan voimasta. Mä en oikeen tiedä kuinka hyviä viinavalistuksia voi omille lapsille antaa, mutta eilisen perusteella meiän neiti on hyvinkin ymmällään. Eikä hyvällä tavalla vaan aidosti järkyttyneenä. Toivottavasti pysyykin niin.

Parasta festareissa oli kuitenkin energia ja tila. Siellä ei ollut liian ahdasta ja vessoja oli riittävästi. Meillä oli älyttömän hauskaa kahdestaan ja hyvän musiikin parissa. Koenko että haluaisin päästää lastani omillaan tuonne? En koe. Mutta ymmärrän myös realiteetit, aina se ei ole oma valinta. Tässä hetkessä hän haluaa vielä festaroida äipän kanssa. Ja sehän tehdään. Vaikka mä en varsinainen festivaali-ihminen olekaan, haluan tarjota kokemuksia jos pystyn.

Lauantai me sitten puhki kulutettiin Postin uutta albumia Spotifyssä ,ja lähdettiin porukalla pelaan minigolfia. Jengillä oli Blockfestien ”pääpäivä” ja pakko myöntää, että olen onnellinen, kun lusittiin se jo silloin perjantaina. Olisin voinut huvikseni mennä katseleen menoa Tampereen kaduille eilen illalla turvallisesti oman autoni kyydistä. Huvit ne on halvat aikuisenakin. Tosin se jäi haaveeksi, kun meidän perheen pieni rakas sairastui.

 

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

4 thoughts on “Blockfest viikonloppu – ymmärsin hyvin miksi ikärajat

  1. Hienoa äiti-tytär aikaa. Itse en käy festareilla, eikä vähiten syynä ole se, ettei siellä osata olla fiksusti. Sikalassakin siistiimpää menoa. Omat rajoitteet tietty se isoin syy. Mutta jälleen hieno kirjoitus 🙂👍🌺

  2. Samanlaisia huomioita tehtiin perjantaina. Useampi vuosi tullut käytyä Blockeilla, koska esiintyjät huippuja ja pojan kanssa samanlainen musiikkimaku. En myöskään lastani sinne yksin päästäisi. Ja tänävuonna mun 17-v ilmoitti, että oli varmaan viimeinen kerta Blockfesteillä. Oli niin pettynyt jengin käytökseen. Niille joille ne esiintyjät ja hyvä fiilis on tärkeintä on järkytys nähdä kuinka osa jengistä tulee alueelle vain sikailemaan. Aikuiset ihmiset viskelee pulloja, vessapaperirullia ja kaikkea muuta mahdollista muiden päälle.
    Onneksi kuitenkin päällimäiseksi fiilikseksi jäi se onnellisuus siitä, että pääsi fiilistelemään niitä omia lempiartisteja!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *