Uncategorized

Ruoka minun hiuksille

Hiuksille ei saisi antaa liikaa painoarvoa, sanotaan. Kuitenkin samalla mielletään hiusten olevan kruunu. Koskaan ei olla lopulta tyytyväisiä siihen millainen hius itsellä on, vaan aina sitä kadehtii kaverin. Ainakin minä olen kadehtinut oikeastaan ihan koko ikäni. Kunnes mä opin oikeasti hoitamaan omia hiuksiani. Ja siihen meni kuulkaa KAUAN! Mun äiti leikkasi mun hiukset vielä muutama vuosi sittenkin. Aina välillä mä intouduin menemään kampaajille, mutta heillä oli aina se sama ratkaisu tarjolla ”Oletko koittanut silkkisuoristusta?”. No olen. Ja se käräytti mun hiukset niin karrelle, että ei tarvinnut haaveilla pitkistä hiuksista todella pitkään aikaan.

Mä olen värjäillyt joskus, oikeastaan enemmän kiillon saamiseksi hiuksiin, mutta jos ei saa radikaalia muutosta aikaan, niin ei oikein itseä sykäytä. Raitojen tai värimuutoksen aikaan saamiseksi on vaalennettava hiusta niin paljon, että pohjaa ei juuri ole värille enää laittaa. Latvat harottaakin sitten yks itään ja toinen länteen sekä aamulla heräät katkenneiden hiusten seasta. Tämä siis minun tapauksessani. Minulla kun on ennestään tosi kuiva tukka ja se vaatii järjettömän määrän kosteutta näyttääkseen hengissä olevalta. Ja kyllä, tiedän hiuksen olevan ”kuollutta”, mutta ei se tieto sitä kaunista, ja tiedän kuinka hiukset saa näyttämään eloisilta.

Se rahamäärä mitä olen ostanut purkkia ja purnukkaa niin kaupasta kuin kampaamoista, ei vaan yksinkertaisesti ole riittäneet minun hiuksille. Voi olla että on väärät tuotteet, ja varmasti onkin niin, mutta minut on pelastanut todella yksinkertainen oivallus. Jos kroppasi on kuin temppeli ja sinun pitää ravita sitä kunnioittaen, niin hiuksiin näköjään pätee ihan sama setti. Kuivaa hiusta ei voi oikein enää kosteuttaa, se ei ime sitä itseensä. Olen laittanut märkiin hiuksiin tämän ”eliksiirin” ja se ikään kuin sinetöi kosteuden sisäänsä. HUOM! En ole ammattilainen ja minulla on kuiva kinkkinen kihara. Hiuksissani ei ole ripaustakaan suoruutta eikä rasvoittuvuutta, siksi tämä setti ei todellakaan sovi kaikille vaan lopputulos voi olla hyvinkin rasvainen. Minun tapauksessani KOOKOSÖLJY on kuitenkin pelastanut hiukset ja kuivan kutiavan atooppisen ihon. Ja mä saan ostettua tätä mistä vaan ja milloin vaan. Ihanan simppeliä.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

2 thoughts on “Ruoka minun hiuksille

  1. voitko joskus kirjoittaa mikä sulla on hyvin? Mies-lapset-vapaa-aika-työt-vastuu-kotipaikka-hiukset huonot-kroppa huono-ukko pyllystä-kaikki on pyllystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *