Blogi, Matkustaminen, Perhe

Los Angeles – nopea ensipuraisu

Los Angeles on mun toinen kotikaupunki. Asuin ensimmäiset 8 vuotta siellä ja siitä tasaisesti kolmen kuukauden pätkät vuodessa, jotta kulttuuri ja kieli säilyisi. Siksipä sinne meneminen on ennemmin suomalaisesta arjesta kaipaamiani juttuja ja sukulointia siellä jäljellä olevien ihmisten kanssa. Tälläkin kertaa etsin ensimmäisenä Drybar-nimisen liikkeen, jossa tulikin käytyä muutamaan otteeseen hiustenpesulla ja laitolla. Samoin Cheesecake Factory tuli koluttua pariin otteeseen sekä ehdoton suosikkini Artichoke Dip alkupaloiksi. Siinä on ensimmäiset To Do-listallani maahaan saavuttuani.

Tämä reissu oli kuitenkin niin erilainen, koska me oltiin koko porukka liikkeellä. Sampon esikoinen on käynyt Jenkeissä nyt meidän kanssa kolme kertaa ja Rianna oli nyt toista kertaa. Jasmin ja Jade ovat vanhoja tekijöitä, ja asuin tyttöjen kanssa tovin Las Vegasissa jossa molemmat kävivät koulua. Rianna ja Jenriina olivat siis oikeastaan etunenässä ”nähtävyyksien suhteen”. Jenriina koki Disneylandin tylsäksi ja hän valkkasi Universal Studiot, mutta koska Rianna hinkusi Disneyhyn (ja niin myös Jasmin), niin tehtiin nämä kaksi huvipuistoa. Omasta puolesta nyt on molemmat jo nähty ja seuraavalle reissulle kaipaan jonkin uuden puiston. Esim Six Flags Magic Mountain tai Raging Waters.

Studiot oli minusta kivempi päivä, johtuneeko sitten jonottamisen vähyydestä. Olimme keskellä high seasonia, joten ihmismassat olivat valtavat. Olimme kuitenkin satsanneet Fast Passeihin, joten koko Universal saatiin koluttua. Disneylandissä sitä vastoin ei ollut sellaista politiikkaa, vaan siellä saa tietyn ajan sisään varata fast pass option ja se maksimoidaan kolmeen eri laitteeseen per ihminen. Varmasti reilu systeemi, mutta meiltä jäi kyllä käymättä laitteita yms vain sikis että normaali jonotusaika on 45 minuuttia.

Muutoin ensi kerralla varaisin evästä ja juomista reilusti. Joka janolle tuli hintaa n $4 per ihminen ja sitä kun kerrot tasaisesti kuudella hengellä ja hurjassa helteessä, niin kyllä vedelle tulee hyvät katteet. Mutta jos sen suhteuttaa siihen vajaan $2000 investointiin näiden kahden puiston osalta niin ei se toki tuntunut missään. Mutta olisin näillä viisauksilla varannut vesiä kärryyn ja pikku suolaista sekä hedelmiä.

Kahden puistopäivän jälkeen oli kuvauksia 5 päivää. Mitä kuvattiin ja missä, siitä kerron myöhemmin. Päivät olivat kuitenkin intensiivisiä, joten niiden jälkeen roud trip San Franciscoon kuulosti upealta lomalta.

 

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

3 thoughts on “Los Angeles – nopea ensipuraisu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *