Matkustaminen, Perhe

Viiden naisen hormoonikierto – en silti vaihtais

Pyykkipäivä jälleen. Ihaninta tässä hurinan lomassa on ehdottomasti oma aika. Saa keskittyä omiin ajatuksiinsa välillä, kun tosiaan tämä uusperhe on ollut kohta kuukauden päivät yhdessä. Jonkun mielestä se voi olla hyttysenpaskan verran aikaa, mutta mulle se on pitkä. Me kun ei asuta saman katon alla, niin kyllä iso määrä ääntä, tahtoa ja erinäköisiä haluja alkaa jo hiukan koittamaan kisakuntoa meikäläiseltä. Varsinkin kun on 3 nuorta naista ja minä, jokaisella oma hormoonikierto, eikä tämä 4 vee yhtään vähemmälle jää vaikkei kuukautisia sentään ihan vielä lykkää. Minä kärkipäässä, jolle ei sovi väsy eikä nälkä, vaan persoonani muuttuu ihan helvetilliseksi.

Noin. Tämän kirjoituksen alku oli marinaa, ja pakko sanoa, että kyllähän tuo aika pientä on. Meillä on oikeasti ollut aika mieletön reissu. Kuvauspäivät saatiin pulkkaan ja siksi olikin hiljaiseloa. Päivät venyivät 12-14 tunnin mittaisiksi, joten siinä ei hirveästi somea tullut ajateltua. Eikä kyllä paljon muutakaan. Mä en voi kertoa vielä proggiksesta jota täällä tehtiin, mutta se sai mut ajattelemaan tv- ja elokuva-alan ihmisiä. Vitsi mitä taitoa ja älyttömän pitkiä hermoja. Mä ihan sydämellä voin sanoa, että siinä kameran edessä oli mun mielestä huomattavan paljon helpompaa kuin siellä kameran takana. Mun mielestä. Toki mä en mikään näyttelijä olekaan, mutta se järjetön duuni mikä tapahtuu linssin takana, sai ainakin meikäläisen katsomaan tv:tä ihan uusin silmin.

Eilen meillä alkoi ”loman” viimeinen pätkä, kun tultiin San Franciscoon. Mä en ollut koskaan aiemmin käynyt eikä kyllä kukaan muukaan meistä, joten oli kaikille ihan uutta. & tuntia me ajettiin ja ykskään pennuista ei kiukutellut. Omasta puolesta en valitettavasti voi sanoa samaa. Kunhan sain alle pikku autopäikkärit niin kyllä se mammakin siitä löystyi. Mä en ollut tajunnutkaan kuinka totaalisen erilainen kaupunki tämä on. Jotenkin energiat ja ihmiset kolahti yhden illan aikana erilailla kuin Losin sykkeessä. Johtuuko siitä, että tämä on tiiviimpi sekä minun silmään huomattavasti kauniimpi, en osaa vielä sanoa. Viitisen päivää täällä vietetään niin ehkä se selviää.

Loppuun huomautus. Onpa ihana kirjoitella tässä auringossa. Jotenkin sielu on just nyt täynnä onnellisuutta. Ainakin tässä hetkessä.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

2 thoughts on “Viiden naisen hormoonikierto – en silti vaihtais

  1. Se on kyllä ihan uskomatonta miten ne energiat paukkuu ihmisistä ja paikoista.Pistää vaan aina miettimään että oliko sitä sittenkin ihan väärässä paikassa 😀 Se on aina niin huikeaa etenkin kun joissain ihmisissä kun sisäinen valo oikein loistaa, voisiko sitä jo sanoa karismaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *