Matkustaminen, Tyyli

Hiuksista alastomuuteen

Nyt kun hiukset ylitti uutiskynnyksen tällä viikolla, niin sama jatkaa ”ällölinjalla”. Ällölinjalla, ai miten niin? No siis enhän mä voinut kuuna kummajaisena kuvitella että yhdet hiivatin letit saa aikaan niin suuren tunnemyrskyn! Mä kieltämättä olisin muutaman kerran tarvinnut popparit mielensä pahoittajien kommentteja lukiessani. Huh huijaa kuinka täysin tuntemattoman ihmisen muoviset lisäkkeet hiuksiin saakaan aikaan mielipiteiden tulvan. Mielipiteiden, joita mä en edes kysynyt. Mut ei kai siinä. Josko nyt voidaan nää vaaleat letit unohtaa? Varsinkin kun ne sijaitsee mun päässä eikä kenenkään muun. Ja vieläpä vapaaehtoisesti.

Ja mikä se ”ällölinjan jatkumo” on? No kuulkaa ihanat blogiseuraajani, me käytiin tänään NAKUKYLPYLÄSSÄ! Ou mai gaad! Voi vain kuvitella sen hengen haukkomisten sinfonian. 🙂 Ja miettikää, tää ei ole edes ensimmäinen kerta. Viimeksi käytiin Berliinissä.

Hassuinta näissä molemmissa paikoissa on se, että se kulkee ihan nimikkeellä SPA. Siellä on uimapuvut kielletty. Tosin tässä viimeisimmässä uikkaripäivä on maanantai, joten kaikki pääsee kylpylän fasiliteetit kokemaan, vaikkei niin alastomuuteen yleisillä paikoilla ole tottunut.

Miksi me sitten näihin ollaan päädytty? No yksinkertaisesta syystä, että ne on ensinnäkin erittäin siistejä ja puhtaita. Paljon paremmin huollettuja kuin yksikään kylpylä joissa lasten kanssa ollaan käyty. Toisekseen, me ollaan molemmat hyvin sinut itsemme kanssa. Joten ne kommentit ”turvonneisuudesta” tai ”laihduttakaa”, niin ei oikeastaan kolahda millään lailla. Lähinnä säälin ihmisiä joilla on tarve toisia haukkua. Ihmettelen myös suuresti mielenkiintoa, koska minähän tässä kehossa talsin, ei kukaan muu. Eikä tuo mieskään tunnu pahakseen laittavan, joten meidän puolesta ei tartte yöuniaan menettää.

Ja siitä päästään siihen itsellä ensikertalaisen fiilikseen. Tuijottako siellä ihmiset? No eipä kuule tuijota! Siellä on niin monen näköistä, kokoista ja väristä porukkaa. Tummaa, vaaleaa tai palanutta. Mutta kukaan ei arvostele tai kyylää. Siksi ehkä kehopositiivisuus saa siellä ihan uuden merkityksen.

Seksuaalisuus on täällä ihan ookoo. Juu ja osa tekee sitä työkseen, mut se ei suinkaan ole multa pois. Ainakaan tietääkseni 😉 win wink.

Tänään vietettiin kylpylässä 6 tuntia. Otettiin aurinkoa, maattiin riippukeinussa, uitiin, saunottiin ja syötiin. Mieli ja keho lepäsi. Koko kylpylä on ”phone free zone” eli kaikki laitteet kielletty. Se oli meille puhdasta terapiaa, vaikka oletan sen olevan kävijöiden intimiteetin varjeluksi. Oli miten oli. Huikea kokemus jälleen.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

19 thoughts on “Hiuksista alastomuuteen

 1. Ihan ekaa kertaa sun blogia luin ja heti tykästyin! Asiaa kirjoitat, jatka samalla tavalla. Varmasti seuraan sun kirjotuksia jatkossa.

 2. Erittäin hyvin kirjoitettu ja kommentit mitä mainioimpia taas. Nyt sitten popparikauppaa siunaulijoita ootellessa. Tosin en jaksa niitä edes lueskella, kun ne toistaa sitä samaa kaavaa aina.

 3. Täällä meidänkin takapajula saa 90 luvulla olin perheeni kanssa Katinkulta kylpylässä. Siellä saunaosasto oli sama kaikille ja sinne sai mennä vain alasti. Lapset halusivat saunaan siispä äiti myös riipputisseineen kulkemaan kaikkien silmien edestä. Olin ainut nainen siellä. Tähustelin lämpöisessä poreammeessa miehiä. Ei ollut häävejä kyllä keskittyminen kävelyyn kivien päällä jääkylmässä vedessä oli paljon jännempää , eikä kaivannut uikkaria.

 4. Moro pitkästä aikaa!

  Alastomuus mainittu, joten pakko oli loikata lukemaan kesken imuroinnin. Luulin että ”no nyt tulee jotain jännää” – ja tulikin, en ole lukenut aikaisempia bloggauksiasi koskien hiuksiasi, mutta jaa että mieli on pahoitettu uudesta tukasta? OMG! Millainen elämä on ihmisellä, joka pahoittaa mielensä toisen tukan tai nakukylpylävierailun takia? En edes halua tietää.

  Tosi söpö kuva susta! Jos blondauksella muuttuu noin söpöksi, niin mäkin haluun! Tai jos se oli se nakukylpylä joka vei vuosia? Sinne siis! Siihen saakka pitää tyytyä tohon kotisaunaan. Meillä muuten saunotaan usein koko perhe yhdessä tai erilaisilla kokoonpanoilla, ja kyllä, olen lähes aikuisten miesten äiti. Lisäksi meillä myös patsastellaan usein nakuna – kuka kerkeää pikkarit laittaa jos tulee kiire vaikka vastaamaan puhelimeen? 🙂

  1. No sepä just!! <3 <3 Ihan mieletön paikka! Ja suosittelen kaikille jotka eivät niin vakavasti itseään ota!

 5. Juu, täällä Suomessa iltapäivälehdet jo teroittaa kyniään ja Seiska lähettää reportterin matkaan. Ei oo Suomen kansalla muuta tekemistä kuin seurata oravia, Kaulasta ja hänen rouvaansa. Tosin orava sai jo oman deleten ja kohta herra Kaulanen. Rouva vielä viihdyttää hetken aikaa provosoivilla jutuillaan. Mutta sitten se on heihei ja uutta kehiin. Ei jaksa näitä omaan erinomaisuuteensa sairastuneita narsisteja kovin montaa kerrallaan. Hirveetä kusetusta ja lapinmiehen lisiä joka jutussa. Rahat pois ja matkaan.

  1. <3 Aurinkoa kesääsi. Kiitos kun jaksat välittää tekemisistämme niin kovin, että jaksoit kirjoittaa tämän kommenttisi. Arvostan sitä suuresti. <3

 6. Ihana Minttu ❤ Parasta on ettet välitä joidenkin kateellisten ja rumien sielujen puheista. Oot kaunis tummilla, vaaleilla, kiharoilla, suorilla varmaan ihan millaisilla hiuksilla tahansa. Ihanaa lomanloppua teille molemmille.. Nauttikaa auringosta, lämmöstä ja toisistanne.

 7. Oot uskomattoman upea! Susta välittyy joku ihan huisin mahtava energia, joka on aivan ihana.
  Tuollaisen elämänasenteen kun joskus itsekin vielä saavuttaisi❤
  Vihaajat vihaa, älä anna sen haitata❤ oot hieno esimerkki ainakin tälle nuorelle naiselle!

  1. <3 Kiitos! ja sun asenne on ihana. Et muuten vaivautuisi tänne mulle kirjoittamaan. 😉

 8. Te ootte kyllä niin ihana pari että kateeksi käy! Jatkakaa vaan samalla linjalla😊ja kyllä olet kaunis nainen ja valokuvauksellinen.

 9. Ihmisillä on vaan niin kummallinen tapa suhtautua kaikkeen uuteen.Se muutosvastarinta mikä nousee aina kaikista uusista asioista etenkin täällä Suomessa. Itse olen ad/hd ja opiskelen visuaalista markkinointia ja töitäni pidetään vähän outoina ja muutenkin minua pidetään alalla hyvin outo lintuna. Hyvältähän se ei tietenkään tunnu mutta otin jopa kenkää sen takia kun en sopeutunut entiseen työpaikkaani tai sen asettamaan muotiin. En valita. Onni löytyi elämästä freelancerinä kun saa itse valita pään aukomiset,sotansa sekä asiakkaat 😀 Todella paljon joutunut tosin puolustelemaan valintaani mutta kyllä se ymmärrys tulee kun avaa hieman taustoja yrittäjyydestä sekä kun omaa sen pelle pelottoman geenin niin silloin pitää mennä kun kutsuhuuto kuuluu 😀 Pitää vaan osata iskeä oikeisiin kohtiin niin menestys on taatu <3 Saa taas mielensäpahoittajat lisää mietittävää.

   1. Kiitos <3 Te kaksi olette olleet melkoinen inspiraatio taas minulle <3 Mutta tosiaan kunnioitusta arvostusta on satanut uusilta tuulilta kuten teatterin lavastajalta ja taas kädet täynnä töitä.Asioilla on aina ihmeellinen tapa järjestyä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *