Matkustaminen, Parisuhde, Perhe

Kiitos ja hei – otan elämäni takaisin just nyt

YES!! Vuosi tuli päätökseen. Elämäni on ollut älyttömästi Selviytyjiä. Mä olen elänyt, hengittänyt, ajatellut tätä Nelosen ohjelmaa nyt kokonaisen vuoden kierroksen valmistautumisesta, odotteluun että pääseekö herra kisaamaan ja siitä sitten lähtöön. Kun heinäkuun puolen välin paikkeilla sitten kuulin ensimmäistä kertaa mieheni äänen 6-7 viikkoon niin mä itkin vaan niin älyttömästi. Hän koittaa takeltaa että ”Kulta mie voitin” ja en saanut mitään suustani ulos kuin vain parkumista. Ikävä oli niin kova ja oli aika rutistus itse hoitaa kaikki yrityksestä lapsiin, edustamisesta markkinointitempauksiin sekä raportointeihin. Mut hitto vie mä hoidin ja helvetin hyvin hoidinkin, vaikka itse sanonkin. Mutta ei se sitä ikävää poistanut tai sitä tarvetta, että toivoin mieheni olevan siinä jakamassa tunteet ja ajatukset.

Mutta jukoliste mä olen ollut ylpeä siitä, että tämä sälli uskaltaa koittaa ja lähteä. Hän tavoittelee omia unelmiaan ja ei pyydä anteeksi sitä minkälainen hän on. Koen, että hän on aidosti ja rehellisesti sellainen kuin telkkarissa on näytetty, lukuun ottamatta sitä settiä että minkä Helenakin koki, niin kyllä meillä kotonakin elää melkoinen äkkipikaisuus ja ”Mafia-pomo” niin kuin Katja mainitsi. Mut sit kun katsoo meidän kuus-henkistä pesuetta niin ei vähempi meidän kanssa pärjäis.

Nyt mä olen kokolailla ”kyllästynyt” tähän Selviytyjä-settiin ja odotan meidän elämään muutakin sisältöä. Tämän sanon kaikella rakkaudella. Kun meillä on tosiaan neljä muutakin sielua perheessä, jotka haluaa elää meidän kanssa ihan perusarkea. Ja näiden pienten elämien vuoksi tämä upea 30 000€ voitto menee muille pienille ihmistaimille, koska kaikki eivät kykene tarjoamaan lapsilleen edes perus ”ylellisyyksiä” kuten polkupyöriä. Meidän lapsilta ei puutu mitään. Se mielessä pitäen Sampo kertoi mihin haluaa pottinsa käyttää.

Mä luin näitä kommenteja mihin hänen ”kuuluisi” pottinsa käyttää. Oi, että se hänen makkarakiertueensa aiheutti ihmisissä myötähäpeän tunteita. Sit mä kelasin että jos nää ”häpeilijät” olisi itse istuneet siellä orrella tentissä niin kuinka monta johdonmukaista vastausta olisi tullut.

Samoin kuulen kuinka vaimolle pitää ostaa sitä ja tätä. Mitä helvettiä?! Mullon kyllä kaikki mitä tarvitsen ja mullon mies joka tasan tarkkaan osaa huomioimisen ja hemmottelun. Ja pääpointti, käyn mä ihan töissäkin. Jos hän haluaa pyyhkiä takapuolensa niihin voittorahoihin tai vaikka repiä taivaan tuuliin, niin suotakoon se hänelle. Epäilen, että valtaosa näistä huutelijoista milloin se on väärästä lahjoituskohteesta tai ivailuista kuinka Janni ojensi rahat Sampolle, niin eivät itse missään tapauksessa pystyisi samaan kuin Janni, Sampo tai Kimmo. Täytyy kuitenkin jokaisen muistaa, että tämä oli peli ja he olivat toistensa tiimi-kumppanit. On turha aliarvioida Jannin pelistrategiaa, kuten olemme kaikki nähneet, hän oli ylivoimainen nainen kisoissa ja äärettömän älykäs.

Mä annan nyt mun miehelleni oman rauhan hoitaa kaikki pressisetit ja otan hiukan omaa aikaa. Ja kyllä, lähden samalla karkuun tätä hässäkkää (vaikkakin mulla oli reissu varattuna jo kolmisen kuukautta sitten). Mä en jaksa kuunnella enää Selviytyjistä mitään narinaa vaan toivon vilpittömästi että ihmiset pääsee jatkamaan omaa elämäänsä, kuten me.

Nyt lentokentällä ja odottelen lentoani. Elämäni ensimmäinen #määmatka alkakoon. Ihan vain minä matkalla kohti seikkailua itsekseni. Kun vaan nää lennot selätän ja olisin kohteessa.

 

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

 

34 thoughts on “Kiitos ja hei – otan elämäni takaisin just nyt

 1. Ihanaa matkaa, nauti! ☺️
  Ps. Käytiin tein kaupalla viime viikolla, kun siellä suunnin oltiin. Ei tullut törmättyä😄

  1. Te olitte menossa Tromssaan? Mun ihan lemppari paikka!! <3 Ja kiitos, nautitaan!

 2. Aivan hemskatin hyvä kirjoitus. Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa. Olet sen ansainnut 🙂👍

 3. Hei baby, hyvää matkaa!
  Nauti kybällä ja tee mitä tahdot!
  Kyll sää paljon oot saanut kestää ja kestät.
  Vähän huilia välillä, niin jaksaa taas. 👍🌞😁

 4. Paras tyyppi voitti💓👍. Te molemmat olette selviytyjiä.Sinä olet hoitanut ison urakan Sampon ollessa Filippiineillä.Mahtava että Sampo haluaa lahjoittaa lasten hyväksi voittorahat💓

  1. Olen samaa mieltä. <3 Joku muu tarvitsee sitä tässä kohtaa enemmän kuin me. <3

 5. Oi ihanaa reissua. Olet sen niiiiin ansainnut
  Lupaan unohtaa selviytyjät 😉 sitä oli kiva seurata ja jännittää, mutta nyt nokka kohti uusia asioita.

  1. Ei, ei. Ei unohdeta, muistellaan vaan lämmöllä. Mutta nyt on siistii kun voi muustakin puhua 🙂

 6. Olen iloinen, että otat omaa aikaa. On varmasti ollut todella voimat pois -vuosi. Olet ansainnut sen <3

 7. Niin hyvä kirjoitus TAAS!!! Ja niin samaa mieltä kanssasi!
  Hyvää määmatkaa sulle!!!
  Terv.tarja

 8. Te molemmat veditte älyttömän hyvin koko kisan ajan ja onnittelut voitosta! Selviytyjät on kuitenkin todellinen henkisen ja fyysisen kedtävyyden koetinkivi ja yhtään vähemmällä et sinä kotona päässyt, hoitaa nyt kaikki tuo yksin! On pitänyt jo aikaisemmin sanoa, että ihan samalla tavalla olisin hajoillut omiin ajatuksiini kuin sinäkin, jos mies ois poissa noin pitkään ilman mitään kontaktia, se on aivan inhimillistä. Hyvin veditte ja voitto tuli. Kisa on kuitenkin vain kisa, kiva muisto elämän polulla mutta muutakin elämää on. Nauti lomastasi, olet sen ansainnut, ja sitten kohti uusia seikkaluja, yhdessä perheenä!

  1. Onneksi meitä on muitakin! Olihan se aika koetus ja just enemmän itseaiheutettua 🙂 Mutta kyllä! Nyt on huikea muisto, onneksi <3

  1. En sentään yksin 😀 Lapset isänsä kanssa. Oikein hyvä yhtälö 😉

 9. Olet kyllä niin ihana ja valoisa ihminen näissä jutuissasi että tulee väkisin hyvälle mielelle. Mukavaa lomaa

 10. Ihanaa lomaa, olet sen tosiaan ansainnut! Olette molemmat positiivisia, hyviä tyyppejä, jatkakaa samaan malliin! Kaikkea hyvää. ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *