Perhe, Ruoka

Vappu meidän tapaan

Hauska katsoa päivällä kaupungilla kiertäessä teekkari-/haalariväki olivat ihanissa juhlahumuissa. Musta Vappu on niin siisti ja värikäs juhla, joskin itsellä ei ole tullut varsinaisesti juhlittua sitten omien opiskeluaikojen.

Nyt meillä juhlitaan lasten ehdoilla, ja pakko kyllä myöntää et en mä olis taitanut vauhdikkaampaa juhlintaa tän hektisen tahdin rinnalle jaksanutkaan. Onneksi saatiin isäntä kanssa kotiin. Herra on eittämättä perheen paras kokki ja onhan se kyllä vallatonta seuraakin.

Tän Vapun ohjelmaan on kuulunut muutama basic juttu:

  1. Värikäs kylpy. Osa tykkää saunoa, minä itse olen kylvyn ystävä. Luottotuotteeni ovat eettisesti sekä käsinvalmistetut kylpytuotteet. Bath bombit erityisesti. Pakkauksettomuus sekä se että eläinkokeita ei olla tehty, tekee ostopäätöksen helpoksi. Meillä Baba on ihan fiiliksissä kun tietää ”pallopäivän” koittavan. Yksi miinuspuoli. Myymälä sijaitsee ainoastaan Helsingissä. Onneksi heillä on verkkokauppa ja nopea toimitus.

 

2. Ruoka. Sampo heitti iltapäivällä reseptin ja toiveen uuniperunoille. Mun tehtävä oli niinkin haastava, että pesin potut, folio ympärille ja uuniin. Sampo Kullervo sen sijaan väänsi täytteen. Se oli muuten taivaallisen hyvää! Siihen tuli 1/2 purkkia creme fraichea, tilliä, chiliä, valkosipulia, katkarapuja ja savulohta. Pari teelusikallista dijon sinappia ja limen mehua. NAM!!! Gluteiinittomia munkkeja oli jälkkäriks, mut ne oli mun ystävän tekemiä. 🙂

 

3. Perus yhdessä oleilu. Meidän kiireeseen ja vauhtiin liittyy jatkuvaa ”lentämistä”. Parasta ikinä on olla vaan yhdessä sohvalla. Me aiotaan katsoa nyt elokuva kun pienin tiitiäinen nukkuu. Pakko myöntää, että tämä voittaa remuamisen ihan satanolla! Monesti vappupäivänä ollaan kokoonnuttu mun parhaan ystävän luokse grillailemaan. Huomisesta en osaa sanoa, koska valitettavasti grillaus on niin säästä riippuvainen.

 

Ihan SUPERIA vappua itse kullekin!! Remutkaa tai relatkaa, molempi parempi! Itse vetelen villasukissa ja kainalopaikalla.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *