Ura

Pakko kääntää tämä päivä

Tänään on joutunut aamusta asti skarppaamaan sen kanssa että en imuttaisi mitään negatiivisuutta itseeni. Jännä homma kuinka automaattisesti se koko päivä aamusta alkaen menee päin pers*ttä jos niikseen on. Aamu alkaa heittämällä kahvinporot vesisäiliöön ja putsatessa niitä potkaset somasti isovarpaan keittönpöydän jalkaan. Siinäpä se sitten, vois painua samaa reittiä takaisin vällyn väliin.

Tiedät että tämä päivä jatkuu samalla teemalla kun eiliset vaatteet taaperon kanssa valkkaamana eivät yksinkertaisesti kelpaa ja hän on päättänyt ettei tänään ole hänen suunmyötäistä lähteä päikkyyn. ”Äiti mä jään sun kanssa kotiin”. Muuten jees, mut mä en ole kotipäivällä tänään vaan mun pitäis tehdä niitä aikuisten töitä fyysesti työmaalla. ”Mä tuun sun matkaan äiti.” Just. Helpostihan se päivä siinä menisi. Ajatuksenjuoksu on armoton. ”Miten mä lahjon tuon lapseni lähtemään ilman jäätäviä itkupotkuraivareita…?” YES! Pakkasin mukaan Violet Sparkle mekon Tampereen kotoa. Se pyörii ja on hänen lemppari. Sitä näyttään kaupalle kavereille (eli meidän iki-ihanalle henksulle) niin AVOT mimmi oli pukeissa ja iloisesti saatiin isänsä kans suukot ja heipat.

Hiukan varoen saa loikkia pihan poikki, jottei katseet kohtaa ketään tai mitään mikä voisi tällä erää järkyttää tätä seesteistä olotilaa. En uskalla vastata puhelimeen jos siinä vilkkuu väärä numero. Suorastaan kauhu valtaa kehon. Mitä tahansa negaa voi tulvia. Jätän vastaamatta ja hipsasen muutamat askeleet työmaalle.

Uskaltaudun katselemaan ympärilleni. Homma on ihan puikkarissa ja kauppa täysi tavaraa. Hyvältä vaikuttaa. Käppäilen käytävät ja tervehdin henksua. Takatilan verho nousee ja koneilla on läjä hyväntuulista väkeä. Pientä läpändeeruksen heittoa ja haen kupposen kahvia.

Viimeinen etappi on raput työhuoneeseeni ja sitä ennen myymäläpäälliköltä ja johdon assarilta briiffaukset päivitetystä meiningistä. Kaikki jees, ei mitään puututtavaa ja porukalla on loistava meininki päällä. Loppupuolta mennään sesongin suhteen, joten tuo on erittäin kiva kuulla.

Hmm. Ei mitään erikoista rintamalla joten soitan siihen tuntemattomaan numeroon. Täysin turha pelko, soittaja oli sellainen joka edisti mun päivän hommia. YES! Yksi duuni vähemmän. Mä päätin käydä vielä rohkeammaksi ja avata meilinikin. Tähän mennessä päivää mulla on mun ”to do” lista pienentynyt 2/3 joten sanoisin että aamun mantra kelkan kääntämisestä taisi tehota. Tästä tuli oikeastaan enemmän kuin hyvä päivä! <3

2 thoughts on “Pakko kääntää tämä päivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *