Blogi, Perhe, Ura

Tilanne päällä

Tuli tilanne eteen että pitää piipahtaa töissä. Hitsin pillit, kamat kasaan ja menoks. Tällä kertaa piti ottaa mukaan mun 4-vee ja 12-vee. Vaikka tukijoukot on lähellä niin ei ollut mahdollisuutta jättää lapsia ja oikeastaan en näin ennen Joulua olisi halunnutkaan.

Mahdollisimman äkkiä pitäis päästä käymään ja probleema että millä mennä. Lennot oli kohtuuttoman kalliit mun budjetille eikä napostele ensin Helsinkiin meno jotta voi lentää Tampereen yli. Yleensä niin nokkelasti saa verkkokaupan kautta junamatkat, mutta tällä kertaa kaikki paikat huusi punaista. Voi itku… En millän viittis tyttöjen kanssa ajamaan lähteä. Mun mies vinkkas että kannattaa soittaa ja niin vain miesääni toisessa päässä kertoi heillä olevan jotain minipaikkoja joita voivat myydä. Äkkiä kiinni siihen ja illalla lähtö.

Mä kerkiän hyvin siivota ja pyykätä ja laittaa kämpän tiptop kuntoon kun illalla vasta 23.59 lähtö. Saattaapi olla haastavaa kun pienin neiti on tottunut menemään unimaahan 19.30-20. En ota stressiä, eiköhän se hoidu.

Jottei liian yksinkertaiseksi homma mene niin tottahan postilaatikosta JUST NYT kun mun pitäis lähteä tulee ilmoitus ”kappas” tässä kohtaa onkin meikäläisen huushollin vuoro. Ikkunat vaihdetaan! Mä olen siis odottanut tätä remppaa nyt toukokuusta saakka. Julkisivuremppa käynnissä meillä. Edellinen ikkunatoimittaja meni konkkaan. Eikä siinä. Mut kenen tuurilla se remppa tulee nyt kun oon pois vaan tän hätäisen 4 päivää??? No mun tietysti! Mun 17 vuotias ja äiti aikoivat hoitaa huonekalujen siirron ja suojaamisen. Olen kiitollinen. Kaikki apu kelpaa. Ja saadaanpa uudet ikkunat ennen Joulua.

Matka meni hyvin. Neiti nukkui ensin nokkikset sohvalla ja hyväntuulisena siirtyi junaan. Aamulla tavattiin säkällä ystäväperhe ja Baba sai leikkiseuraa aamiaisen jälkeen.

Klo  11 oltiin Kolarissa perillä. Kyllä tää melkoinen talven ihmemaa on. Ei saada valitettavasti nauttia kuin kaksi yötä perillä, ja kaksi yötä junassa. Joulu vietetään koko uusperheen voimin Tampereella. Joulukuusi tuli kotiinkuljetuksella kun ”miesvoima” puuttui talosta.

Ja vaikka tää työmatka on sen 862 kilometriä ovelta ovelle niin pakko myöntää että enemmän pluspuolia on kuin negatiivisia. Ainakin just nyt tällä reissulla. Ja tilanne sen vaati.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

 

9 thoughts on “Tilanne päällä

 1. Voin hyvin kuvitella mikä hässäkkä Sinulla on ollut.Matkustaminen pienten lasten kanssa ei ole helppoa….onneksi junassa pääsee heti nukkumaan.
  Nuorena tuota reissaamista vielä
  jaksaa , mutta luulen , että vanhempana joutuu tekemään valintoja. Minulle kävi niin että ainaisesta matkustamisesta tuli
  pakkopullaa ……mutta kyllä ne työasiat silti hyvin meni.
  Hyvää jouluviikkoa Sinulle !

 2. Aikamoista matalalentoa on tuo teidän elo. Ei ikinä pystyis ite tuohon. Normi kauppareissut välillä tuskaa…. Mukavata joulun odotusta kaikesta huolimati 🙂

 3. Olette hyvä pariskunta.Mutta kyllä rouva Kauppiaanrouva on yliveto.Perheen tukipilari.💖💖

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *