Kulttuuri, Uncategorized

Höllyn ja löllyn, mutta silti pystyn

Kaikenlaiset karppaukset, narppaukset, larppaukset ja etenkin skarppaukset on tullut koettua monen monituista kertaa. Välillä pystyn kaivamaan itsestäni motivaation ja innostukset, välillä ei vois vähempää innostaa koittaa tavoitella sitä “the Body”a.

Mä tunnetusti olen sokeriaddikti, tunnesyöppö, tai muuten vaan tykkään jauhaa hampaiden välissä jotain mikä maistuu makoisalle. Oon huomannut myös että totaalikieltäytyminen johtaa tällaiselle tyypille sellaiseen vastareaktioon kuin  “aivan varmaan syön vaikka paketillisen dominokeksejä!”. Sinänsä tyhmää, koska kukaanhan ei ole mua pakottanut ottamaan vastaan moista taakkaa paitsi mina itse. Ja näin ollen epäilen vakaasti ettei ketään kiinnosta tungenko turpaani pari sievoista keksiä vai koko hemmetin myyntierän. 🙂

Mä törmäsin hauskaan ilmiöön täällä sosiaalisessa mediassa myös. Jos laitan itsestäni kuvan ilman meikkiä, minut tituleerataan Sampon avioMIEHEKSI. No ei se mitään, otan kohteliaisuutena, koska sehän tarkoittaa vaan sitä että olen muuntautumiskykyinen. No joo, vitsi vitsi. Mä kuitenkin päätin jakaa nyt kertaheitolla pari täysin meikitöntä kuvaa. Ai miksi? No siksi koska musta on idiotismin multihuipentumaa laittaa tukka suoraks, ripsarit silmiin ja punat huuliin kun lähden hikoileen kuin sika. (korjauksena tähän: mä en oikeesti edes tiiä hikoileeko siat tässä määrin kuin mä hikosin. Eli nöyrimmät anteeksipyynnöt mikäli näin ei ole.) Jos joku tekee sen toisin päin, niin haluisin vinkkiä. Mulla ei vaan riitä innostus tai oikeesti edes aikaa tuunata itseäni mennen ja tullen. Toinen hyvä syy olla meikkaamatta tai laittamatta hiuksia ojennukseen on sade. Kolmas on mulle yleisin. Jos ei vaan huvita.

Ja taas aiheen ohi. Näin ihan huipun videon joka levisi netissä. “Sweating like a pig, feeling like a fox.” Siinä näytettiin tämmöisiä “minttuja”. Reidet ei oo tiivistä lihasta, vois olla isommallekin kuivaharjaukselle käyttöä. Allit väpättää ja punottaa juostessa. Naama valuu hikeä, hiukset on märkänä. MUTTA, nää naiset liikkuu! Hikoilee, liikkuu, urheilee ja osa jopa kilpailee siinä saralla. Näissä yhtenäistä oli se että he pystyi siihen. Ei onneksi ollut vammaa tai sairautta, ja he pystyivät täysillä liikkumaan. Nauttivat siitä eikä ulkonäöllä ollut mitään merkitystä! Ihan mahtavaa.

Mä hyppäsin taannoin oman “ratsukkoni” selkään ja mennä puksutin. Ratsukolla tarkoitetaan tässä yhteydessä polkupyörää. Hiki tuli ja tuntui välillä että happi loppuu. Reidet hölly ja lölly mukana, nenä vuosi. Mutta mää pystyin. Se oli ihan huikeen kivaa ja siistiä! Ei sen suorituksen aikana, mutta jälkeenpäin kun olin venytellyt ja saunonut niin oli suorastaan “euforinen” olotila. Nyt en osaa sanoa johtuiko liikunnasta vaiko ylpeydestä jota tunsin itseäni kohtaan, mutta tunnin hikilenkin jälkeen olin niin onnellinen.

Vaikken tätä halua mainostaa  enkä myöntää, niin olihan se olo “hiukan parempi” kuin sen keksipinon jäljiltä. 🙂

 

30 thoughts on “Höllyn ja löllyn, mutta silti pystyn

 1. Auts..miten voikii myötä elää jonkun toisen elämää..mut tässä oli paljon samaa kun itellä.
  Mulla nyt kuitenkin menee kausi ”oon se mikä oon” tai sitte se on vaan omaa laiskuutta ja halua levätä laakereilla ja syödä mitä lystää…makea on munkin heikkous ja etenkin karkkien mutustelu. Totaali kieltäytyjää musta ei saa koska sorrun mässäileen salaa itseäältäni 😂…ja nyt odotan kautta kun iskee ”himo”lähteä liikkeelle..etenkin kun tiedän sen ihka upean tunteen treenin jälkeen ja tyytyväisyyden itseensä.Tää nyt jotenki Minttu tsemppas mua niin kiitän ja kumarran ison halin kera.Nautihan elämästäsi.Mielen tyytyväisyys on kuitenkin tärkein.😍😍

  1. Sehän se helpottaa kun ymmärtää että meitä on niin paljon samanlaisia ja samojen asioiden kanssa kamppailijoita. ❤️😃 Jokainen vain menee eri tahtiin.

 2. Mä niiiin rakastan Minttu kun oot niin umpi rehellinen. ❤ Mä väitän, että tähän moni samaistuu.

  1. Sitä minäkin arvostan. Olet todella aito ja rehellinen ja se on just niin ihanaa sinussa!!

 3. Jokainen saa olla sellainen kun on. Ei kaikkia muutenkaan voi miellyttää niin miksi siitä ottaa ressiä. Jos ite on tyytyväinen itteensä, se riittää.

 4. Kiitos tekstistäsi ja meikittömistä kuvistasi. Ne tuovat minun mielestä vaan inhimillisemmän ja samaistuttavamman persoonasi esiin. Uskon että olet hyvä äiti ja esikuva lapsillesi. 😘 Kiva sinua on seurata 🙂

 5. Hauska juttu …..Sinulla on huumoria ja hyvä hyvä ulostulo .
  Kyllä se kunnon ylläpitäminen vaati hikeä ja hikeä…Tiedän kokemuksesta millaista ”Rääkkiä ” se on.
  Ei muuta kuin tsemppiä.

 6. Vau!! Mielitekoja ja hikeä, sitten on kaikkensa antanut. Itsellä on hyvä olla sellisena kun on, kantakoon jokainen omat ”läskinsä” Näin miekin ajattelen. Olet sie upea pohjoisen nainen ja sit meikki naamaan kun etelään. VAUDE

  1. Just näin! 😃❤️ Meikataan kun huvittaa ja muutenkin ollaan niinku hyvältä tuntuu.

 7. Näin naisena sanottakoon, etten juurikaan kiinnitä ihmisen meikkeihin, hiuksiin ja vartaloon huomiota, vaan sen miten joku ns.kantaa itsensä, mitä juttua suusta tulee ja kuinka kohtelee muita…ja vilpitön hymy. Nuo tekevät ihan kenestä vaan tilan hohdokkaimman tyypin, jota joskus jopa pienellä kateudella huokailen, että olisinpa itse yhtä itsevarma. Ja tähän ajatukseen ei kyllä vaikuta yhtään kuinka kauan olisin itse karvojani ja naamaani laitellut (jota harvoin tapahtuu ennen kukonpierua töihin kiitävältä, pienten lasten äidiltä) tai mikä se aamun paino mahtaa olla. Nautitaan siitä liikunnasta mihin energia riittää ja tulee hyvä olo sekä mieli, niin sitä jaksaisi vielä hymyilläkkin:)

 8. Aivan huikean ihanaa ja mukavaa luettavaa sun kirjoitelmasi!!! Nauraa pirskahtelin koko ajan. Olet todella tervetullut ”tapaus” tänne blogimaailman täydelliseen maailmaan <3
  Jatka samaan tyyliin ja odottelwn jo seuraavaa postaustasi!!

  1. Kiitos!!! <3 <3 Oikeinkirjoituksista viis, kunhan rupatellaan elämästä.

 9. Jaa miten niin Sampon aviomieheksi????? Tituleeraajan silmissä täytyy ola vikaa….jos ei jaksa, ei huvita tai muuten vaan ei meikkaa, näytät -vaimolta, mulla kyllä on silmälasit…..ei väliä mitä kukakin sanoo kunhan oot onnellinen omassa elämässä…..meikkiä tai ei.

 10. Taas niin hyvä kirjoitus :). Tuo ekan kuvan alta alkava teksti on kuin meikäläisellä ”Mä tunnetusti olen…” Tosin minä en ehkä pystyisi syömään paketillista keksejä kun en kekseistä pahemmin välitä mutta jos ei karkkia ole ja kova makeanhimo iskee niin keksitkin menee hyvin alas :). Meikäläinen ei ole meikannut ikinä (siis joskus teininä kotona kokeillut ja todennut et ei oo mun juttu ja pessyt meikit pois), tai siis laitan mä joskus meikkivoidetta (se vähän helpottaa siihen ettei punastuminen esim. alkoholia nauttiessa näy niin paljoa) olen sen pähkäillyt näin et se ketä ei jaksa mua katsoa meikittömänä kääntäköön katseensa muualle tms. Meikäläisenkin pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä taas käymään salilla. Juoksemistakin kaipaan, (nuorena heräsin klo 4-5 arkisin ja viikonloppuisin ja lähdin juoksemaan pienen lenkin ennen kouluun lähtöä, se luonnonrauha ja hiljaisuus kun muu kaupunki vielä uinui oli aika voimaannuttavaa) mutta tämän painon kanssa ei polvet kestä oikein juoksemista mutta ehkä vielä jonain päivänä :). Tai jos osaisi aloittaa pienin askelin niin ehkä noi polvetkin kestäis :). Tsemppiä treenailuun :).

  1. Kiitos! Samoin sulle! 🙂 <3 Tuo itseään niskasta ottaminen on niin jännä juttu. Välillä onnistuu ihan loistavasti ja välillä se on kuin tervan juontia 🙂 Mutta eikse oo niin että kaikkea sopivassa suhteessa 😉

 11. ai hitto..mulle tuli kauhee motivaatiopuuska lähtee salille, lenkille, bodypumppiin, tai vaikka pispalan portaisiin juoksemaan ihan vaan koska sun kirjoitus oli niin loistava ja ihan ku mun omasta elämästä. sitä ylimäärästä löytyy vähän joka paikasta esim persiistä ja vyötäröltä ja se löllyy juostessa ja ilmankin. mutta se tunne kun oot ylittäny ittes vaikka vaan lähtemällä salille tai kävelylenkille (saatikka sitten et oot jaksanut juosta 10minuuttia).näitä itsensä ylityksiä kaipais vähän useemmin kyllä. se fiilis salin jälkeen on vaa niin huippis! näitä sun juttuja on kiva lukee..jatka samaan malliin!

  1. Just näin! 🙂 Ja itsensä ylitys tulee mulla kun vaan ylipäätään lähden liikkeelle. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *