Blogi, Kulttuuri, Perhe

Meidänlainen Isänpäivä part 1

Se aika täällä taas kun juhlistetaan iskää. Ainakin meillä se on edelleen Isänpäivä.

Mä menin aina sekaisin pienenä kun Jenkeissä juhlittiin Isänpäivä kesäkuussa ja täällä taas marraskuussa. Toki mun isäsuhde oli kaikkiaan hyvin monimutkainen kun sain välistä vihaisen puhelinsoiton unohdettuani sen päivän vaikka hän oli unohtanut mun menneen synttärin. Ikää minulla kuitenkin kokonaiset 9 vuotta. Senhän hän toki kompensoi lähettämällä paketin jonain vuonna mahdollisesti elokuussa jos kunto antoi periksi. Mut siitä sitten joskus. Onneksi mulla oli maailman kuitenkin paras Pappa.

Mun lasteni ja itseni onneksi mulla on kaksi isää joita juhlistaa. Jep, mulla on kaksi ”baby daddyä”. Ensimmäisestä liitosta siunaantui kaksi tyttöä ja toisesta yksi yhteinen biologinen tytär sekä yksi bonuslapsi. Eli nykyisen miehen lapsi edellisestä liitosta. Aikamoinen sekametelisoppa, mutta sairaan huikee jengi. Vanhemmat tyttäret saavat ansaitusti viettää isänsä kanssa tämän viikonlopun ja ikääkin on sen verran että osaavat itsekseen taikoa aamiaisen sun muut härpäkkeet isälleen.

Meidän pitää juhlia Isänpäivää hiukan etukäteen täällä Lapissa jotta Sampon tyttäret pääsee isin rinnalle juhlimaan. Meitä valitettavasti kutsuu NLP kurssi sekä joka osuu samaan ajankohtaan, mutta eipä siinä mitään, ei kai se päivän päälle ole. Saadaan aikaan bileet oli päivä mikä hyvänsä. Rianna 3 vee tarttee hiukan apua järjestelyihin vielä. Tosin uskon puhuvani valtaosan isien suulla kun sanon ettei sillä oo oikeastaan mitään väliä vaikka tarjoiltais käsissä lämmitettyä banaania (kuten yksi kaunis vuosi meillä).

Sampo toivoi että tekisin Isänpäivä voileipäkakun. No sillälailla… Ei siinä muuten mitään, mutta ikinä en oo moista tehnyt eikä täällä nyt niin hirmuista kilpailua leipomoistakaan ole. Sekin saattoi hankaloittaa toiveen toteutumista että hän antoi projektille yhden päivän varoajan.

Meidän keittiö ja palvelutiski kaupalla on tällä hetkellä ison remontin alla niin sainpa sitten sauman nykäistä meidän omaa leipuri-kondiittoria hihasta. Hänellä oli omia hommia kädet täys, mutta suostui neuvomaan kuinka mini-voikkiskakku tehdään. Ei muuta kuin aineet kasaan. Sinänsä helppo tehtävä kun makutoiveet oli salami-jalopeno.

Projekti meni ihan ookoo, seuraavasta blogista näkyy lopputulos ja miltä meidän juhlinta näytti näin latteana arkipäivänä. Sen verran sanon että ei tullut mieleenikään luovuttaa! 😉 Tosin ei tää kyl mun juttu ollut.

18 thoughts on “Meidänlainen Isänpäivä part 1

  1. Ei se todella ole päivän päälle, vaan joka päivä voi juhlia jotain. Kalenteri ei voi määrätä tunteita ja fiiliksiä, ajatus on tärkein <3
    ihanaa iltaa <3

  2. Meillä vietetään isänpäivää varmaan ensi viikolla joku ilta, kun mies tulee töistä kotiin. Pojat on nyt viikonloppunta mummolassa, mutta mitäpä tuosta! Isäntä oli tällä hetkellä kaiken arkikiireen ja paineen alla onnelisin ajatuksesta, että on edes yhden päivän hiljaisia talossa. Olkoon se hänen isäpäivälahjansa :d

  3. Jokainen juhlii niin kuin tuntee ja on fiiliksiä! Oikein ihanaa isänpäivää sinne teille ja rakkautta paljon juhlaanne!
    Jään ootteleen sitä voileipäkakkuu 😀 😀

  4. Ei todellakaan päivän päälle, pääasia että muistaa! 🙂 mullakin useampi sisarus, joista muutama asuu eri paikkakunnilla ja yksi viettää oman perheen kans isänpäivä. On siis aika harvinaista että ollaan yhtaikaa paikalla, joten sovittiin että minä teen kakun, jonka veli vie viikonloppuna ja jokainen käy kun kerkeää 😀 ja eikös se kuitenkin ole niin että jokain päivä on isien- ja äitienpäivä? 😉 ihanaa tulevaa viikonloppua teille <3

  5. Itse teen mm joka toisen joulun töitä jne niin oon oppinut ettei se oo päivän päälle. Jos etukäteen sovitaan et joulu on 14 tai 31.12 ni sitten on 😂 tärkeintö että on ne rakkaimmat lähellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *