Blogi, Perhe, Ura

Lopetan!

lopetan blogin pitämisen. Se oli tämän aamun ajatus.

Eilen aloitin bloggaamisen täällä Idealistan sivulla. Voi sitä onnen tunnetta kun unelma täyttyi. Sitten se lapsuusajan Minttu nosti päätään. Jos musta ei tule heti kättelyssä paras, niin luovutan. Näin äiti aina sanoi mulle kun jossain kohden lopetin break dancen tai esteratsastuksen.

Hajoan

Aamulla turhautti että yllänkö odotuksiin tai pääsenkö koskaan sisälle näiden upeiden bloggaajien joukkoon, vai taapellanko jälkijättöisesti perässä.

No hitsin pillit nainen, HERÄÄ! Mä olen eilen julkaissut elämäni ensimmäisen blogin ja vasta opettelen askeleita. Joskus mä jään tuijottamaan peilistä itseäni ja ihmettelen minkä takia olen niin kauhean julma ja kriittinen itseäni kohtaan. Joka tuutista hoetaan armollisuutta ja lempeyttä itseä kohtaan ja huomaan toimivani juuri päinvastoin. En anna itselleni saumaa haparoida vaan homman pitäisi olla paketissa ja kuosissa heti saman tien. Johtunee oletettavasti taustastani jolloin koitin kompensoida poikkeavaa ihonväriäni kyvykkyydellä.

 

Aika vaikuttava joukko

 

Nämä samat asiat tuntuvat toistuvan kaavana tiettyjen elämäni osa-alueiden kesken. Urheilun ja ruokatottumusten kannalta ainakin. Teoria on hallussa, käytäntö ja itsehillintä on sitten toista. Jos en heti urheilun aloituksen ja ensimmäisten kuivien kanafileiden syönnin jälkeen ole aamuun mennessä hoikistunut vähintään 10 kiloa, antaa olla sit vain.

Työpäivä

Väsyttävää

Jännä sinänsä kaikki tuo edeltävä ”lopetan” puhe, koska pääsääntöisesti elämässä en ole ikinä luovuttanut. Mä oon nyt lasten vuoksi siirtynyt paikasta a paikkaan b jo seitsemän vuotta. Tätä hiukan aiemmin avasinkin edellisessä blogissani. Olin 19 vuotias nuori joka oli aloittanut ammattikorkeakoulun ja huomasin puhaltavani raskaustestiin josko se mahdollisesti kuivuis. No ei kuivunut ja mulla on tällä hetkellä huikea 17 vuotias tytär joka on todellakin opettanut minulle sinnikkyyden jalon taidon. Valmistuimpa ajallani vielä koulustakin. Eli ehkä mä opin vielä tämänkin. Koska loppujen lopuksi mä halusin blogia pitää jotta mulla olis ihan ikioma väylä mihin purkaa ajatuksia ja höpöttää eri ihmisten kanssa.

Jospa mä nyt vaan hengähdän ja annan itselleni tsäänssin. Eipä se kaiketi ota jos ei annakaan.

Face time

 

Instagram: kauppiaanrouva / Facebook / Snapchat: Kauppiaanrouva1

68 thoughts on “Lopetan!

 1. No tää on niiku just mun omii ajatuksii ku alotan jotain.Hahaha..jos ei heti mee ni :”Lopetan!”..ja sit en kuitenkaan.
  Ja niiku sulla myös mulla se tulee lapsuudesta.
  Alotit upeesti joten tästä sun on vaan hyvä jatkaa…tsemppiä.
  Olet ihana oma itsesi 😍

   1. Minttu, et oikeesti lopeta!! Mä niin innolla odotan mitä sä keksit kirjottaa. Ei sen aina tarvi olla niin syvällisiä. Sä kirjotat ign ja fb tekstitki niin hienosti. Oon oikeesti ihan huippu Nainen isolla N. 💖

 2. Minttu ! Anna palaa vaan –oot ihana itses <3:)Mää ainakin luen–oot paras 🙂

 3. Niin tuttua niin tuttua. Aloitan laihdutuksen ja kaiken aina täysillä tietäen faktat silti luovutan kun en näe tuloksia edelleen tietäen faktat. Hei, et lopeta ja nyt relaat, joku hetki ja pääsi taas asiaa täynnä ja silloin annat tulla kaiken tänne. Älä ota paniikkia, mä ja ja moni muu tiedämme että onnistut 😘 äläkä vaadi itseltäsi liikoja.

 4. Mun äitee sano aina että t tekijäänsä neuvoo….se pitää psikkansa…siispä jatka vaan.

 5. Hei, ei sun kanta saman tien loppetta blogin pitämisen. Joskus vaan tuntuu siltä.

 6. Kauhean kiva kun löysin tän sun blogin! Itekkin olen omaa blogia väsäillyt ja tässä parin kuukauden aikana pari kertaa epäonnistumisen pelossa poistanut, mutta aina sen olen päätynyt julkaisemaan uudestaan. Kirjotat todella hurmaavalla tavalla, tulee oikeen hyvä mieli kun lukee 🙂 Jos postauksiin ideoita yrität keksiä, itseä ainakin kiinnostais näin joulun alla mitä perinteitä ja tapoja oot tuonu omaan joulunviettoon USAsta (jos siis joulua vietätte). Ihana että oot tänne alkanu kirjottaas, toivottavasti nään sulta postauksia tulevaisuudessakin! Kaikkea hyvää sinne teille kaikille 🙂

 7. Malttia, malttia kovasti. Tosin en tiijä nyt näin äkkiä, miten olla paras yhdellä blogi-kirjoituksella tai yleensäkään blogilla mutta teksti on hyvää ja paljon on heti lukijoita. kun oot oma ittes, ei enempää voi kai keltään vaatia…?

  1. No sepä just, ei mitenkään 😂 Mut kun pitäis osata kaikki sormia napsauttamalla ❤️

   1. Hiton hyvin kirjoitat. Ei mistään huomaa, että oisit aloittelija. Ellet ite kertoilis 🙂 Tsempit ja jatka vain samaa rataa.

 8. Hellitä koska sun someista huomaa sen miten kriittinen olet. Välittyy lukijoille ja katsojille. Yritä hymyillä useammin. Sekin olisi iso askel eteenpäin.

  1. No en! Mut kieltämättä olin tänään ihan pihalla tän kans 😃❤️

 9. Heips Minttu, power of woman ❤️.
  Mä niin samaistun sun juttuihin. Mä haluun kaikki nyt heti ja jos en saa niin mörökölli minut syököön :). Oon ihan äärettömän levoton sielu keskittymisessä ja ihan tiedoksi vaan sun kirjotuksia luen mielelläni 😜.

  1. Ihana kuulla! ❤️ Ja vielä siistimpää et meitä on samanlaisia 😃

 10. Näin mulle käy useasti, kauhea into jota seuraa yhtäkkinen lopetus. Apua, kääk, en pysty, ahistaa. Mut aiettä, sen yli kun pääsee niin se tunne on voittamaton. Minttu, sen verran kun mä sua tunnen, niin sä jos kuka tähän blogi hommaan pystyt ❤️ Et vaan ota siitä itsellesi pakotetta, vaan heität aivot narikkaan ja annat sormien kirjoittaa mitä päähän juolahtaa. You rock girl 😘

 11. Kukaan ei ole täydellinen ja jos olis niin olis tylsää. Eikös monet bloggaajat kirjoita blogissaan itsestään niin onnistumiset kuin epäonnistumiset. Ei tarvitse täydellinen joka asiassa. Varsinkaan tässä, heti ja nyt.

  Kannattaa Minttu jatkaa ehdottomasti. Sulla on kykyä kirjoittaa juttua tavalla joka varmasti mielenkiintoista luettavaa.

 12. Ihanammin helppoa tekstiä lukea, tarpeeks lyhyt ja ytimekäs sillä itse en jaksa kauhean pitkään lukea mutta tästä mä sytyin 😍👍🏽 Jatka ihmeessä. Täällä yksi joka odottaa jo uutta tekstiä 😄

 13. Hyvä ettet lopettanu!! Mut tiiän tuon fiiliksen..ite aina samanlainen vaikken sit luovutakkaan mut iskee epävarmuus ja kaikkee mahollista ”mut kun” juttuja 😀
  Oon huono yleensä lukee mitään kun mul on adhd..mut sun teksti tempasee mukaan ja on mukava lukea juttu oikeasti eikä vaan silmäillä tai hyppiä kuviin 😀
  Hyvä tästä tulee <3

 14. No älä luovuta ja älä laita mitään ”ukostasi” tänne! Tää on SUN, SINUN, SIUN tai miten se LAPISSA ikinä sanotaankaan – OMA JUTTU !

  Kyllä se Sampo höpöttää – pidä SINÄ ne perheen ”langat” käsissä – ja rahat – se kannattaa !

  Sampo voi sit osallistua ”hömpötyksiin” ja yhdessä Teitte sen TV-sarjan, veikkaan että ”osa2” on tulossa…

  Omat jutut RULES – JATKA !

  1. Mut Sampo on hyvää matskua mistä kirjoittaa. 😂 Ja en mä mistään luovuta, tää on elämäntapa ❤️❤️❤️

 15. Alota Minttu kevyesti, tee yks bloggaus parissa viikossa tai viikossa, vaikka tekis mielikin kirjottaa useammin. Sillä pääsee siitä alkuahdistuksen innostuksesta eroon, kun ei oo koko aikaa miettimässä tätä uutta juttuaan,
  tai ei anna siihen lupaa.

  1. Hyvä neuvo! ❤️ Mä annoin itselleni luvan himmata ja kirjoittaa jos on asiaa 😃 Nyt tuntuu et asiaa riittää, mut taidot ei 🤣

 16. Surullistahsn se on kuulla, miten halusit kompensoida ”poikkeavaa” ihonväriäsi 🙁 🙁
  Ollaan me ihmiset julmia toisillemme. Olen kalpeanaama, jolla mustat silmänaluset, ihon läpi näkyy verisuonet. Ei kiva. Pitää olla peitevoiteita ja puikkoja, jos mielii näyttää ihmiseltä. Eipä ole varaa ostella kalliita tuubeja ja pulloja. Kadehdin hyvää ihonväriäsi ja niin varmaan kaikki ne muut, jotka ikinä huomauttaneet sinulle ihonväeistä. Naurettavaa! Sehän on pigmenttiä!!

  1. Mä oon sanonut kans pitkään miksi ei voitais olla ihmiset ystävällisiä toisilleme… ❤️
   Seoä se, pigmenttiä. Ja atopian vuoksi ymmärrän noi tummat silmänaluset todella hyvin 😃

 17. Minttu!kaikkein parasta luettavaa on se kun kirjoitat kaikkea maan ja taivaan väliltä.Ihan ne pienetkin asiat ja teidän elämässä ei varmastikkaan ole koskaan samanlaista päivää ❤

 18. Eilen vihdoin näin teidän tv ohjelman eka kertaa ja oli todella hyvä! Ihana perhe teillä❤Pitääpä rueta myös blogiasi seuraamaan😊

 19. Minttu, sun aitoutes kantaa pitkälle. Jatka kirjoittamista, mä ainakin luen kaiken mitä tänne tulee!

  1. Ihanaa! <3 Kiitos! Oli vaan kiva kirjoittaa hiukan fiiliksiä mitä tässä päässä liikkuu 🙂

 20. Ei et saa lopettaa. Ainakin itse odotan jo innolla seuraavaa postausta! 😍
  Jos tuntuu ettei aihetta löydy mistä kirjoittaa niin kirjoitat vaikka asioista jotka on sulle tärkeitä tai jotka puhuttelee sua tai ihan vaikka perus arjesta ❤️
  Täytyy vielä mainita että sulla on ihana kirjotustapa, jotenki voin kuulla sun puhuvan ton tekstin!

  1. Onpa kiva kuulla! <3 Kiitos paljon! <3 Ja superhyvii idiksii täältä saa! 🙂 Aiheet ei varmasti lopu hetkeen, mut lähinnä yltääkö kelpuuttavaan tasoon kun bloggaus on tyystin eri maailma… 🙂

 21. Ihana lukea sellaista tekstiä mistä huokuu aitous. Jatka samaan malliin niin hyvä tulee!!😍🙏🏽 Myös tv-ohjelmanne saa täältä ison peukun!👍🏽🙌🏽

 22. Mä omaksuin sun blogin heti,ihana lukee sun tekstiä! 💕 Jatka unelmiesi tavoittelua ja saavuttamista! 💕

 23. luin nyt eka kerran sun blogia ja älä missään nimessä lopeta kirjottamista, mielellään sun tekstiä lukee…ja ootte niin huikeita ohjelmassanne, toivottavasti sekin jatkuu pitkään :o) kivaa joulun odotusta sinne pohjoseen :o)

 24. Ethän vaan lopeta bloggaamista!!!!! Sun blogisi on idealistan number 1 ehdottomasti!!
  Mä niin samaistun sun kertomaasi ja on aivan huikean ihana lukea ajatuksiasi ja kun olet niin just sellainen kuin olet. Ilman mitään feikkiä ja ”elämä on niin ihanaa”-löpinöitä, kuten joillakin aina tuntuu olevan päällimmäisenä.

  1. No huhhhuijakkaa!! <3 <3 Mä jäin aika sanattomaksi! KIITOS!! <3 Tää on hauskaa just tällee kun on oma itsensä 🙂 Ja mun elämä on tooooosi kaukana glamourista 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *